Våra tjänster

Vår specialitet är vattenborrning men vi har även lång erfarenhet av energiborrning och utför allt inom brunnsborrning. Den erfarenhet och kunskap som finns i företaget borgar för att våra kunder alltid blir nöjda med resultatet. 

Vi hjälper dig hela vägen!

Vattenbrunnar

Vi har lång erfarenhet av borrning för vatten och vet vad som krävs för att borra en brunn som ger bra vatten. Vi utför borrningen enligt System Avanti, vilket bland annat innebär: Stort kunnande i brunnsanläggning (täthet mot ytvatten m.m.) Frostfria brunnar, genom att slangar och adaptrar placeras på frostfritt djup Ni slipper bygga brunnshus tack vare adapterlösning Borrlock ovan mark vilket skyddar mot ytvatten, föroreningar m.m. Fysikalisk-kemisk vattenanalys ingår i åtagandet Kostnadsgaranti ingår Ni får ett borrbevis som visar att du höjt värdet på fastigheten Välkomna att kontakta oss för kostnadsfri offert eller om ni undrar över något! Mer information om vattenborrning och System Avanti finns i broschyren ”Vägen till vatten”.

Bergvärme

Vid bergvärmeanläggningar tar vi hand om allt som behöver göras på utsidan av fastigheten: borrning, grävning fram till fastigheten och rördragning fram till fastigheten. Vi har stor kapacitet i företaget och utför små som stora bergvärmeanläggningar för: villor skolor hyresfastigheter industrifastigheter … m.m. I Avantis broschyr “Din värmekälla med Avanti Bergvärme” finns mer information om hur en bergvärmeanläggning går till.

Lekebergs Brunnsborrning AB

Vår specialitet är vattenborrning men vi har även lång erfarenhet av energiborrning och 
utför allt inom brunnsborrning. Den erfarenhet och kunskap som finns i företaget 
borgar för att våra kunder alltid blir nöjda med resultatet.